Bloggere ødelegger internett (video)

Andrew Keen snakker om web 2.0.

Han er sterkt kritisk til hvordan alle gratistjenester gjør internett dårligere. Spesielt det at eks. YouTube og Myspace gjør at vi heller vil snakke selv istedenfor å lære av andre.

Keen tar opp viktige spørsmål. Han har skrevet boken » The Cult of The Amaetur». Som stort sett forteller at bloggere og mannen i gata ikke har ressurser til å lage godt innhold. Jeg har ikke lest boka, men hør på radioinnlegget over, og hør på innlegget fra Google Talks under. Du vil raskt få innblikk i hans sterke meninger.

Les artikkel fra Dagbladet

Share

2 kommentarer

  1. Henrik

    Dette er en mann som gjør hva han kan, for å promotere sitt eget innhold ved å angripe en hel generasjon. Markedsføringsgimmick fra ende til annen. Han angriper kun for å få gratis PR til boka si, og meningene hans er verdt like lite som rævhåra til alle de han angriper.

    Hele fyren er rett og slett en vits.

  2. NIP

    Han kritiserer altså YouTube? På YouTube selvfølgelig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.