Du er ikke din penis!!

En kortfilm om støttegruppen for liten penis.

Denne filmen har blitt sett av over 22 000 på Vimeo, at den er tekstet på engelsk har nok hjulpet en god del. Fra før har den blitt sett av 41 000 på YouTube men ble stanset da mange nok syntes den var upassende! Noe også filmskaperne finner merkelig. Sjekk bloggene til noen av de kreative sjelene bak filmen:
Espen Hobbesland
Stian Hafstad

Se filmen:

Med seertallene denne kortfilmen har fått i bloggosfæren kan de være godt fornøyde. De har faktisk blitt sett mer enn mange av storbudsjettfilmene som går på kino.

Denne videoen innholder mange elementer som gjør at den blir perfekt for viral-spredning. Selv delte jeg den raskt på Facebook, og her på Timepoint.  » Small Penis» filmen scorer jo ekstremt bra da det gjelder humor og sex, som vi aldri får nok av. I tillegg er det mye pinlige og sjokkerende overraskelser som gjør at vi vil dele denne filmen med andre.

Så håper dette inspirer leserne til å finne frem videokameraet. For med litt kreativitet kan en viral-video bli en billig markedsføringsstrategi.