Start din egen fotballblogg

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at fotball er en av de aller største og mest populære idrettene i hele verden, hvis ikke den største faktisk. Og fordi interessen fir fotball er så stor, gir det deg en unik mulighet til å dele interessen din i en blogg, og du vil nok kunne få masse lesere, med riktig kunnskap om SEO og markedsføring online. Det kan være den perfekte måten å skape et fellesskap rundt det man elsker.

For å gi deg selv litt inspirasjon kan du gå inn på for eksempel Alt om fotball, der du kan lese mye mer om fotball og ikke minst se på hvordan de har valgt å strukturere det. I tillegg kan det være fint å bli litt inspirert i forhold til søkeordene der inne, for det er nok mange av de samme søkeordene du selv skal bruke til SEO når du starter bloggen din. Det å bruke SEO riktig handler ikke bare om å få bedre resultater i google, men også om at de riktige menneskene finner deg.

Noe av det viktigste man tenker over når man skal lage en blogg er jo nemlig det å skape et eller annet fellesskap, der man kan dele de interessene man har med hverandre. Det kan også være et nyttig verktøy hvis man vil begynne å arrangere reiser for å se på Liverpool kamper sammen. Det er noe som kan være veldig fint å gjøre sammen og når man har skape et fellesskap sammen gjennom for eksempel en blogg, kan det være en fin måte å utvikle det.

Kjøp hotell, fly og billetter et sted

Når det kommer til det å dra på fotballturer for å se de klubbene, eller kanskje bare den ene klubben, man støtter er det dessverre ofte en del logistikk involvert. Man skal ordne hotell, fly frem og tilbake, transport fra og til flyplassen på de dagen man skal reise og ikke minst billetter. Man skal også sørge for at det stedet man overnatter er i nærheten av stedet kampen er.

Logistikk og planlegging er for mange ikke akkurat det de gleder seg til når det kommer til å bli klar til ferie i det hele tatt og i hvert fall ikke når det involverer hoteller og fly til et sted man kanskje ikke kjenner. Men fotball er jo rimelig populært og det å reise for å se klubben sin spille er noe som mange, mange gjør. Derfor har det dukket opp egne reisebyråer som nettopp tilbyr reiser til kamper.

Når man bestiller gjennom dem, så fikser de alt og man skal bare betale for alle tingene med en betaling og slipper å drive og styr tog ordne på forskjellige sider. Ikke minst er det mulighet for gode muligheter man mest sannsynlig ikke hadde funnet ut av selv, for de vet akkurat hvor de skal booke. Det å slippe å styre med alt det gjør at man bare kan gå et sted for å bestille turen, og ellers bare glede seg.