De beste spillene du kan spille på din mobil

Alle har kjennskap til spill. Det kan være alt fra brettspill, kortspill til videospill. I dag så har mobil spill blitt utrolig populært. På mobilen kan du få tilgang til alle mulige spill. Det kan være spill du husker fra du var liten som nå har blitt en digital versjon eller helt nye spill varianter som kun finnes digitalt.

Mobil spill har blitt såpass populært fordi du kan spille når enn du vil, og du kan finne det perfekte spillet for deg. Mange spiller mobil spill på online kasinoer eller finner en helt særegen app til akkurat det spillet du ønsker. Med mobil spill har du muligheten til å kunne tippe med penger eller kryptovaluta eller du kan spille ett hav av gratis spill versjoner.

Finn kortspillet på mobil som passer deg best

Det fins et hav av ulike kortspill apper som du kan laste ned på din egen mobil. Det er utrolig mange varianter av de samme spillene, hvor du kan finne den varianten som passer deg best. Det fins også mange kortspill apper tilgjengelig som ikke bare tilbyr ett kortspill, men heller en pakke av mange ulike kortspill inne på den samme appen. Noen populære kortspill er blant annet poker, gin rummy, vri åtter, idiot og president. Her kan du sjekke ut populære kortspill.

Hvordan fungerer president på mobil?

President er et morsomt kortspill, som flere kan huske å ha spilt fysisk i oppveksten med venner eller familie. President går ut på å bli kvitt alle kortene dine så fort som mulig for å bli presidenten neste runde. President mobil spillet tilbyr deg som oftest at du kan spille med andre mennesker over hele verden, og i noen versjoner kan det kan være opptil syv spillere av gangen. I president så kjemper man om sin plass til å bli president, og den som taper blir kalt for boms. Blir man president en runde vil du ha fordeler i den neste som kan hjelpe deg med å bli president igjen.

Det fins mange ulike varianter av president hvor du kan spille med ulike betydninger av kort og ulike fordeler. Noen president spill inkluderer jokere, mens andre gjør ikke det. Det er mange versjoner av spillet, hvor man kan velge om man vil inkludere å spille med jokere, pass, revolusjon og mye mer.

Ett av de mest populære spillene både fysisk og på mobil

Poker har i alle år vært ett av de mest populære spillene. På lik linje med de fleste andre kortspill, finns det mange ulike varianter av poker spillet. Noen av de mest kjente er draw poker, stud poker, texas hold ´em, omaha og mange fler. Poker kan være mer spennende for noen, siden man better i spillet. Man kan selv velge om man vil bette med penger eller kryptovaluta eller om man vil spille med betting brikker uten verdi. Spiller man kompliserte poker spill, kan det være lurt å se på tips og triks til betting.  

Hvordan fungerer poker?

Poker er som sagt ett av de mest kjente og populære spillene. Det er mange som kanskje ikke har spilt poker, men kjenner til spillet gjennom filmer og tv-serier. Ettersom det alltid har vært utrolig populært, og at populariteten rundt poker har økt opp gjennom årene etter det ble digitalisert, har mange også fått kjennskap til poker gjennom reklamer. Poker går ut på at spillerne sitter med skjulte eller delvis skjulte kort og foretar et bett for hver runde. Man kan være så heldig å vinne spillet og alle pengene i potten hvis man har den beste kombinasjonen med kort på hånden.

Den beste hånden man kan sitte på i poker er en royal flush som er en straight flush med ett ess på toppen. Det nest beste er straight flush hvor alle kortene dine er de samme på rekke og rad og i samme farge. Den dårligste hånden du kan sitte med er kun ett høyt kort. Her kan du for eksempel kun ha lave kort og i forskjellige farger, men ett høyt kort som for eksempel en konge på hånden. Uavhengig om man spiller med penger eller ikke og fysisk eller online, er det ett spill som kan by på mye spennning.