Lær mer om Facebook Connect (video)

Facebook Connect er en måte å koble seg mot andre nettsteder slik at disse vet mer om deg. Facebook har prøvd seg tidligere med noe som het Facebook Beacon, dette var et system som gjorde at ting du handlet i utvalgte nettbutikker ble lagt til på din profil. Men da en mann som skulle overraske kona med en ny ring, og hemmligheten ble avslørt av en automatisk «add to profile» var løpet kjørt.

Facebook venter forsatt på de store annonsekronene og dette er enda et forsøk på å møte velvilje hos aktører som nettbutikker og andre nettsteder.

Men de vil tjene penger på sikt. Annonsemarkedet er tregt om dagen, og folk venter med se store satsingene. Jeg tror Facebook kunne tjent mye på å integerere mer video og musikk på sidene siden. eks. noe ala Last.fm. Mange bruker mye tid på facebook så hvorfor ikke gir de reklameradio eller video?

Har du ennå ikke skaffet deg bloggerens beste venn?

Last ned timepoint Toolbar. Du vil ikke angre…

Husk å laste ned vår toolbar
Husk å laste ned vår toolbar