Bonus på første innskudd – Oddsbetting

Kan man raskt tjene penger på å raskt heve en betting bonus?

Jeg har i lange tider spilt mye på odds, og de siste årene har det blitt mye betting på tenniskamper og NHL matcher. Mange av de store bettingselskapene på nettet lokker nå med 100%  ekstra på ditt første innskudd. Det kan være fristende å tenke at man da raskt kan sette inn 1000 kr og deretter bare heve 2000 kr rett ut igjen. Men jeg har sett litt nærmere på reglene for bonusene på blant annet Unibet, Betsafe, Betway, Centrebet og Betsson.

Vanlig regel: Du må omsette bonusen fra 3 til 6 ganger

Det betyr at bonuspengene må spilles med  x antall ganger før du evt. kan heve pengene.

Vanlig regel: Oddsen på det du setter pengene på må være over 1,4 eller eks. 1,6

Det er altså ikke bare å sette pengene på at Philadelphia Flyers banker New Jersey Devils, som bør være en sikker vinner. Eller at Rafael Nadal lett vinner en første runde kamp i en ATP 250 turnering. Så sjansen for å få denne bonusen er tilstede, men krever at du bør ha flaks med noen bænkers kamper..

Men hva med spilleautomater på nett og bonus?

Jeg har tittet litt på bonus regler hos Norgesautomaten og dens populære Jackpot 6000 spilleautomater. Flere av de store kasinonettstedene har begynt å få en eller annen slags «norgesautomat», og bonusene svinger fra 100% til 300% bonus på første innskudd. En grei oversikt fant jeg på Norgesautomatenbonus.com.

Så hvor mange ganger må du spille med pengene før en evt. bonus kan cashes ut? Vel, det går her ikke så mye på eksakte omganger bonusen må spilles, men heller en spilt pengesum. Noen vil kreve at 20x bonus må spilles. Dvs. har du fått en bonus på 100 Euro, må du «omsette/ spille» for 2000 Euro før bonusen kan tas ut. Spiller du for høye pengesummer så er det såklart lettere å få ut bonuser på Norgesautomater.

Noen med andre synspunkter rundt bonusene til bettingselskapene og Norgesautomaten? Kommenter!