Penger i pokerbonuser?

Hvor lett er det å få tak i bonusene som loves i alle reklamene? Jeg tenkte å se litt nærmere på dette fenomenet.

Hvordan få utbetalt en pokerbonus?

 

Eks. du vil teste nettpoker for ekte penger, og setter inn 100$ ( ca 550 NOK), og forskjellige pokersteder har bonuser fra 100% til 300%. Noen få har også faste pengebeløp. Som med spilleautomatnettstedene er det noen ting du må vurdere angående disse bonusene.  Setter du inn 100$, får du i utgangspunktet eks. 300$ gratis som bonus med 300% bonus. Herlig, da kan jeg tjene noen kjappe kroner eller dollar. Men du må da huske på at pokerbonusen kan kun tas ut etter visse regler.

Disse reglene er stort sett at du må samle poeng. Og poeng får du for spill poker online. Du får poeng for  hver gang du kjøper deg inn på et bord, og du kan også få poeng får når du taper penger. Noen gir deg såkalte rakeback bonuser. De veldig sjenerøse pokerstedene gir deg også  «bad bet» bonus, hvis du eks. taper alt etter å ha gått all-inn med hus.

Eks fra Betsafe:

Cash Games – 3.25 Players Points tildeles etter Essence moddelen for hver $1 i rake.

Sit ‘n’ Go Turneringer – 5 Players Points tildeles for hver $1 betalt i avgift.

Multi Table Turneringer – 5 Players Points tildeles for hver $1 betalt i avgift.

Eks fra Betsson

For å få bonusen må du samle nok player points i løpet av de 60 dagene bonusen er aktivert, om ikke annet er oppgitt. Et eksempel: Dersom bonusen krever 10 player points for hver 10 dollar vil en reload-bonus på $20 kreve 200 player points.

Eks fra PokerStars

Du har nå en ventende bonus på $300 med et krav om 17x VPPs. Du vil motta $10 per 170 VPPs du opparbeider deg

Som sagt varier bonusreglene og måten du samler poeng på alle norske pokersider. Men som en tommelfingerregel kan man si at bonusen oppnås først og fremst ved å spille for innskuddet ditt.

Ikke glem basic pokervett fordi du vil ha bonus

Hvor mange hender må spilles for å oppnå bonus?

Viktig når du velger pokernettside pga bonus.

En bonus på 100% kan være vel så attraktiv som en på 300%. Alt kommer an på hvor mange «hender» du må spille. Det kan ofte være lettere å komme seg igjennom 500 runder enn 1000 runder og forsatt gå i pluss. Og siden du også kan få utløst spillerpoeng ved å spille flest mulig runder/ turneringer så bør man oftere vurdere eget spill. Går det dårlig ved bordet, og flaksen snur, bør du ta en pause noen timer.

Så skal du først spille nettpoker er det bedre med bonus en uten. Bare husk å lære deg basic odds for å vinne og det er mange bra nettsteder med pokerstrategi og taktikk.