Tipping på mobilen blir stadig bedre!

Folk over hele verden, nordmenn inkludert, elsker å tippe på fotball og andre sporter, og med en smarttelefon i lomma, kommer du stadig nærmere storgevinsten!

Teknologien rundt tipping på mobil er i fortløpende utvikling, og det er ingen tvil om at tippeglade nordmenn skal få mest mulig ut av å satse noen kroner hvor enn de befinner seg.

Med nye apper på markedet til enhver tid blir konkurransen større, kravet fra tipperne høyere og kvaliteten skytes i været.

Etter å ha gått igjennom de mest populære spillselskapenes mobilapper, har vi kommet frem til at én av dem skiller seg ut som den klart beste – og det er spillselskapet bet365 sin app! Her er hvorfor den er den beste i vår test:

bet-dump
Skjermdump av bet365 sin mobilapp.

Fantastisk hastighet

Å spille på mobil frigjør ekstremt mye for de som tipper, men det er neste like viktig at spillselskapene har en app som er ekstremt hurtig, slik at du kan få gjort det du vil i kampens hete, og ikke gå glipp av et spill fordi appen laster tregt.

bet365 består den testen med glans. Hastigheten på deres app er så bra at du i løpet av få sekunder kan få satt det spillet du ønsker!

Oversiktlighet

En annen viktig ting er at det er oversiktlig og enkelt å finne frem til spillet du ønsker å sette. Også på dette kan bet365 skilte med toppkarakter. Med få klikk kommer du frem til det markedet og det spillet du ønsker å spille på, og du kan også enkelt bla igjennom listen av marked dersom du skulle være usikker på hva du ønsker å sette noen kroner på.

Utvalg og odds

Kombinasjonen utvalg av spillmarked og god odds er helt avgjørende for mange tippere. Ikke bare har bet365 mengder på mengder med marked, de har også strålende odds som er ekstremt konkurransedyktig sammenliknet med resten av tippebransjen. De har i korte trekk alt du trenger av spillmarked.

Liveodds

Mange foretrekker å tippe live på kamper i stedet for å tippe på kamper før de har begynt, eller en kombinasjon av de to. Liveodds er en type spill som har hatt dramatisk økning de siste årene ettersom tilbudet har blitt større og mer variert, og bet365 har mye av æren for det.

De setter nemlig en standard for liveodds som det er vanskelig for konkurrentene deres å matche. I vår test var det i det minste liten tvil om hvilket selskap som fikk høyest karakter basert på brukervennlighet, tilbud, odds, spillmarked og design på deres liveodds, og bet365 var det selskapet.

Oppsummering

Kort oppsummert er det ingenting å utsette på bet365 sin mobilapp. Den er enkel, brukervennlig, flott design, har massevis av spillmarked, god odds og strålende hastighet. Det er tydelig at de bruker de seneste teknologiske utviklingene i appen deres, og det liker vi godt!

Neste gang du ser på fotball på TV, hvorfor ikke prøve bet365 sin mobilapp? Du kommer garantert ikke til å bli skuffet.