Hvordan tjene penger på oddstipping

Nordmenn elsker å ha en tippelapp eller to klare for fotballhelgen. Mange går for gull og satser på høyoddskuponger, mens andre foretrekker en mer sikker tilnærming til oddslappen. Spørsmålet en da kan stille seg, er hvilken taktikk som fungerer best dersom man ønsker å tjene en god slump penger.

Hvilken metode man bruker kommer an på hva man ønsker. Alle ønsker å vinne på kupongene de leverer, men noen har en tippelapp kun for underholdningens skyld og tenker ikke noe særlig over det dersom den ikke gir fortjeneste.

I denne artikkelen skal vi presentere fire tips for deg som ønsker å tjene penger på å tippe på fotball. Det er selvsagt ikke bombesikkert at hver lapp går inn selv om du følger disse tipsene, men det gir deg en større sjanse. Det viktigste er imidlertid å tenke på at gode penger er at det ikke skjer over natten, det trengs god tid for å tjene penger på tipping, med mindre du har griseflaks på en høyoddser, som denne karen.

Eksempel på en lavoddskupong. Samlet gir disse kampene 2,5 ganger pengene. Bilde: Skjermdump bet365
Eksempel på en lavoddskupong. Samlet gir disse kampene 2,5 ganger pengene. Bilde: Skjermdump bet365

Lav odds

Det viktigste med tippingen er oddsen. Du kan sjekke statistikk og form så mye du ønsker, men oddssetterne har allerede gjort det og 99 av 100 ganger gir oddsen derfor den riktige indikasjonen på lagenes form. Å velge spill med høy odds betaler seg sjeldent. Du bør derfor holde deg til kamper og spill med lav odds, og heller kombinere to eller tre kamper for å få en samlet odds som gir bedre tilbakebetaling. Odds over 1,60 anbefales i utgangspunktet ikke. Husk også at to kamper med odds 1,60 kombinert gir en odds på 2,56 ganger pengene.

Trenger du hjelp til å finne kamper å spille på, kan du sjekke tippetips hos bet365.

Antall kamper

Selv om det noen ganger lønner seg å kombinere et par kamper for å øke oddsen, bør du ikke kombinere for mange. 15 kamper med odds 1,6 gir over 1000 ganger pengene, men sjansen for at alle disse kampene går inn er mye mindre, selv om oddsen individuelt er lav.

Holder du deg til å kombinere to, maks tre kamper, per kupong, så skal du se at det begynner å tikke inn noen vinnende kuponger oftere. Singelspill er derimot det beste alternativet.

 

Spillmarked

Med spillselskap på nett har også spillmarkedene fått seg en overhaling. I for eksempel Premier League-kamper har du opptil 250 forskjellige spillmuligheter på én kamp, og det kan noen ganger lønne seg å tenke utenfor H-U-B-malen vi er vant til fra tippekupongen.

Gode markeder å sjekke er «Over/under x antall mål» og «Handicap». Det første av de to spillmarkedene er flott, ettersom du ikke trenger å tenke på hvem som vinner osv, det du trenger er x antall mål.

 

Innsats

 

Innsatsen er kanskje nøkkelen til å vinne penger over tid. Selv om du vinner noen kuponger med en innsats på 50 eller 100 kroner og for eksempel har 1500 kroner til rådighet på din spillkonto, bør du ikke øke innsatsen til ditt neste spill. Se heller på det som en mulighet til å enten sette flere spill med din innsats, eller ta ut en tusenlapp og kos deg med resten. Finn din standardinnsats og hold deg til den, enten det er 10 kr eller 100 kr per tippelapp. Øker du innsatsen kan ett spill sette deg tilbake til 0,-.