Unngå virus når du blogger

Om du har en blogg er du sannsynligvis vant til lange timer foran datamaskinen. Dette er nødvendig for å skape godt innhold, og få innholdet du produserer til å fremstå profesjonelt og gjennomarbeidet. Du vil jo at bloggen skal fremstå beste mulig, eller hva? Alle som blogger vet hvor mye jobb som egentlig ligger bak. Dessverre er det få som forstår dette.

Å være en blogger krever at du er en slags alt-mulig person. Du må være kreativ og komme opp med ideer, være god på å skrive og formulere tanker og ideer, forstå deg på SEO og lykkes med markedsføring. Dette er ikke alltid en enkel jobb. Det er viktig at vi gjør alle disse stegene best mulig, for å unngå at vi kommer med feilinformasjon eller på annen måte skader bloggen vår.

Om bloggen din ikke enda har gått viralt og blitt kjent over hele landet er dette enda viktigere. De som er kjente har ofte opparbeidet seg en del fans, og kan tåle et par småfeil. Blir feilene for store der imot, kan det ødelegge karrieren for alltid. Det å gjøre grundig research på alt en formidler er derfor svært viktig. Vi vil på dem måten unngå å oppgi opplysninger som ikke stemmer. Husk på å ha AVG-Antivirus.no installert, når du besøker ukjente nettsider.

Når vi blogger, kan vi være sikre på at alt vi sier blir vendt og vridd på. De som liker bloggen vår vil gjerne ta alt i beste mening, mens de som ikke gjør det vil finne alle grunner for å kritisere den.  Sånn er det dessverre bare, og når du velger å blogge må du også forvente dette. La allikevel ikke disse haterne ta motet fra deg. Noen har rett og slett bestemt seg for å hate, uansett hva det er. Ikke bruk tid på disse!

Beskytt dine data

Det siste du ønsker er å oppleve et innbrudd på din datamaskin. Det er her du har alt av bilder, tekster og personlig innhold. De fleste av oss har mange ting vi absolutt ikke ønsker å dele med uvedkommende. Dette kan være private bilder, eller personlige tanker. Som blogger har du kanskje mange halvferdige tekster liggende, som du for alt i verden ikke vil skal publiseres enda.

Dessverre finnes det mange hackere, og disse blir stadig bedre. Det blir heldigvis virusprogrammer også! Det er ekstremt viktig at du alltid har et oppdatert og bra virusprogram på din maskin, for å unngå ubehageligheter. Tenk deg selv om du våkner opp en dag, og ser alle dine private bilder eller videoer spredd over hele nettet. De fleste vil oppleve dette ekstremt krenkende.

Å ha et godt virusprogram på datamaskinen vår, er som å låse døren til hjemmet vårt når vi går ut. Mange forstår ikke hvor lett et innbrudd skjer på nett, og hvor mange aktører som er i sving for å skape kvalme eller lure til seg penger.

Når vi eksponerer oss selv på en blogg, vet vi aldri hvem som følger med. Det er derfor viktig at vi tar sikkerhet på alvor, og ikke gir datasnoker fri tilgang til vårt innhold. Uten et godt virusprogram, er det akkurat det vi gjør!